Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Värmlänningen förlänger med klubben

Featured Image

2023 års stjärnskott förlänger flera år med klubben.

KONTRAKTSFÖRLÄNGNING

Vi kan meddela att säsongen 2023 års stora stjärnskott Jonathan Ejnermark kommer att fortsätta att vara pirat flera säsonger framöver. Den 25 årige Ejnermark har tagit stora steg under året där han var gått från klarhet till klarhet, var även under slutet av säsongen uppe på ordinarieplats. Vilket visar vilka kliv han tog under säsongen. Vi i klubben är mycket nöjda över att Jonathan valt att fortsätta köra för oss under flera år.

Jonathan Ejnermark om kontraktsförlängningen och planerna framöver:
Jag är extremt taggad inför dom kommande säsongerna, och är glad över att Piraterna har valt att satsa vidare på mig. Och jag ser fram emot våren.

Assisterande lagledare Anders Bylin om Jonathan Ejnermark:
Jag är supernöjd med Jonathan på 2+1 år. Han är ett av de namnen vi ville få klart tidigt med. Hela teamet är smidiga att jobba tillsammans med och det var aldrig några tveksamheter när vi väl började prata kontrakt. Vi ser en framtid tillsammans även efter de tre åren, där vi stöttar Jonathan i hans utveckling.

Kontraktet är skrivet över säsongen 2025 med 1 optionsår, så vi kommer se Jonathan flera år framöver på ovalen i Motala.

Vi välkomnar Jonathan & teamet tillbaka till Motala under våren 2024.

Truppen 2024

Oskar Fajfer 1.778

Jonathan Ejnermark 0.500

Ludvig Selvin 0.500

Dela nyheten: