Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Tjeckiens nummer ett stannar 2 år till

Featured Image

Vi är glada att presentera att tjecken Václav Milík valt att förlänga sitt kontrakt med klubben.
Milík som har stor erfarenhet både i Sverige men även internationellt, hat kört flera GP tävlingar genom åren men även ett EM silver på meritlistan så den trevlige tjecken har en hög kapacitet. Václav är en förare som som alltid ger 100% i varje heat vilket uppskattas av både ledare och publik. En enkel person att ha och göra med, och han själv känner att Motala är hans andra hem. Omtyckt person både av laget men även personal runt klubben.

Václav Milík om förväntningarna inför säsongen 2024:
Jag är glad att vi kom överens om en förlängning med klubben, nästa år blir det min tredje säsong med klubben och målet är förstås först slutspel men sen att gå hela vägen till guldet. Vi har en bra grund att stå på och hoppas Daniel & Anders kan bygga vidare på den.

Assisterande lagledare Anders Bylin om förlängningen av Václav Milík:
Känns kanon att få behålla Václav och på 2 år dessutom. Ytterligare en förlängning som vi trott på från första början. Då det är ömsesidigt att vilja fortsätta jobba tillsammans, så gick det snabbt och smidigt att komma överens.
Milíks snitt (1,415) är dessutom fördelaktigt. Och här vet vi hans kapacitet. Råder inget tvivel om att han ska upp till runt 1,8-1,9 där han hör hemma. En viktig pusselbit i lagbygget. En lagåkare som är mycket omtyckt av alla i och kring laget. Så detta känns mycket bra!

Kontraktet med Milík sträcker sig över säsongen 2025.

Vi välkomnar Václav och hans team tillbaka till Motala under säsongen 2024

Truppen 2024:

Oskar Fajfer 1.778

Václav Milík 1.415

Jonathan Ejnermark 0.500

Ludvig Selvin 0.500

Dela nyheten: