Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Storebror Pawlicki förlänger

Featured Image

Bröderna Pawlicki återförenas även nästa säsong i Sverige.

Nu står det klart att även Przemysław Pawlicki valt att förlänga kontraktet med Piraterna över nästa säsong. Vi får en säsong till med bröderna Pawlicki i laget men även att säsongen 2023 års snittraket stannar kvar i truppen, vilket är mycket viktigt för klubben. I Przemysław får vi en förare som aldrig lägger fingrarna emellan och kämpar järnet i fyra varv, en glad & social person som sprider glädje i laget. Väldigt omtyckt i bland laget men även funktionärer runt banan. Även storebror Pawlicki har erfarenhet av GP serien men även högsta ligan i Polen där han även nästa säsong kommer köra med lillebror Piotr.

Assisterande lagledare Anders Bylin om förlängningen med Przemysław:
Känns fantastiskt skönt att äntligen kunna få Przemeks signatur på kontraktet. Han var högst upp på önskelistan tidigt, ja egentligen redan innan säsongen i år var klar. Han körde till sig ett mycket högre snitt och blev vår klara snittraket med en höjning på nästan 0,6 vilket är oerhört imponerande med tanke på att säsongen inleddes på 1,521. Inför 2024 så är våra förhoppningar stora på storebror Pawlicki såklart. Och kan Przemek bara vara i närheten av årets form, så kommer vi få uppleva många sköna heatvinster från hans sida.
En härlig och frisk fläkt även i depån, omtyckt av alla och ger alltid 100%. Räds ingen på banan heller likt sin bror. Min känsla är kortfattat att Przemysław Pawlicki upplever Dunteberget och Piraterna Speedway som sitt andra hem. Så fina förutsättningar för ytterligare en lyckad säsong således i piratvästen!

Vi välkomnar Przemysław och hans team tillbaka till Motala under 2024.

Truppen 2024:

Przemysław Pawlicki 2.179

Piotr Pawlicki 2.028

Oskar Fajfer 1.778

Václav Milík 1.415

Jonathan Ejnermark 0.500

Ludvig Selvin 0.500

Dela nyheten: