Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Returmöte i afton nere i Gislaved!

Featured Image

Ja då tar vi det lite kort här också inför kvällens drabbning med Lejonen på nytt, nu djupt in i de mörkaste småländska skogarna 😉

Vi har efter gårdagens snöpliga förlust hemma (43-45), två poäng att jaga ikapp för att eventuellt få med oss alla tre poängen hem. Först och främst så är det seger vi jagar och självklart skulle även bonuspoängen smaka mumma. Men det är en oerhört tuff uppgift vi har framför oss.

Obesegrade hemmalaget aviserar även de att de kommer använda sig utav riders replacement då Kasper Woryna ej är tillgänglig. Vi har sedan tidigare också gått ut med att Maciej Janowski ej kommer till start. Således åker vi också riders replacement för Maciej.

Laget i sin helhet:

1 Piotr Pawlicki
2 Maciej Janowski r/r
3 Vaclav Milik
4 Pawel Przedpelski
5 Przemyslaw Pawlicki
6 Erik Persson
7 Mathias Thörnblom

Det fanns en uppenbar risk efter mötet med Lejonen igår kväll hemma att vi hade tvingats göra ändringar i laget, men nu blir så inte fallet. Både Przemyslaw Pawlicki och Pawel Przedpelski är fit for fight om än lite blåslagna här och där. Vilket såklart blir en trygghet för oss att kunna åka med det anmälda laget.

Nyckeln nere i Gislaved tror jag blir starten utav tävlingen. Det gäller för oss att snabbt hitta inställningarna och att vara med redan från heat 1 och visa Lejonen att vi åkt ner till Småland för att kamma hem alla tre poängen! Något annat finns inte efter tre raka förluster i Bauhausligan.

Reservkampen blir extra intressant idag då båda våra reserver åker i allsvenska Gislaved till vardags. Så fyra stycken reserver som har just One Partner Group arena som sin hemmaplan, om än i olika serier. Blir säkerligen mycket prestige dem emellan.

Hoppas på mycket stöttning på plats ikväll. Ni fans betyder oerhört mycket, varje match. Alltid.

Tillsammans vänder vi på denna trend och tar revansch på Lejonen, till att börja med!

Mot nya piratsegrar! Tillsammans!

/Anders Bylin

Dela nyheten: