Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Przedpełski blir klubben trogen

Featured Image

Ännu en kontraktsförlängning till nästa års trupp och denna gången är det polacken Paweł Przedpełski som valt att förlänga med klubben. En föredetta GP förare som har en otroligt hög högstanivå och kan slå vem som helst. Det visade han bland annat i Västervik den gångna säsongen när han var outstanding. Hela teamet Przedpełski är otroligt lätta att ha med att göra så det är tryggt att ha kvar dom i laget. Pawełs ingångssnitt under säsongen 2024 kommer vara på 1.540, ett snitt vi hoppas att han ska höja under kommande säsong.

Paweł Przedpełski om förväntningarna inför säsongen 2024:
Jag är glad att få fortsätta köra för klubben. Både jag och teamet gillar klubben där vi har en bra gemenskap med både Daniel & Anders men även lagkamrater. Det ska bli kul att komma tillbaka även nästa år, och hoppas att vi går längre i slutspelet än vad vi gjorde denna säsong.

Assisterande lagledare Anders Bylin om förlängningen av Paweł Przedpełski:
Ytterligare en förlängning från årets lag. Skönt!! Det känns tryggt och stabilt att även Paweł stannar över 2024. I sina bästa stunder så är det förare som kan slå i princip vem som helst på banan. Det vet vi och har sett. Med snittet 1,540 kommer han passa in ypperligt i lagbygget. Vi både tror och hoppas att 2024 kan bli ett år där snittet kommer höjas avsevärt. Lyckas bara dalarna kapas en aning så kanske nästa års snittraket stavas just Paweł Przedpełski!

Det var väl egentligen inget snack om att inte förlänga med Paweł. Varken vi eller hans och hans team hade någon brådska. Vi har varit överens en längre tid. Bara kråkan på kontraktet som vi inväntat.

I Paweł Przedpełski har vi en oerhört proffesionell och noggrann lagåkare som stortrivs i Piraterna. Både han och hans team är extremt lätta att jobba tillsammans med och vi ser mycket fram emot att fortsätta detta samarbete minst ett år till.

Vi i lagledningen fortsätter jobba på med nya underskrifter. Håll utkik…;)

Kontraktet med Paweł sträcker sig över säsongen 2024.

Vi välkomnar Paweł och hans team välkomna tillbaka till Motala under säsongen 2024.

Truppen 2024:

Przemysław Pawlicki 2.179

Piotr Pawlicki 2.028

Oskar Fajfer 1.778

Paweł Przedpełski 1.540

Václav Milík 1.415

Jonathan Ejnermark 0.500

Ludvig Selvin 0.500

Dela nyheten: