Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Nytt derby, tätt mellan givarna!

Featured Image

Mycket speedway blir det när vi om några timmar beger oss till Kumla och Sannahed för returmöte med Indianerna och en ny back-to-back batalj.

Knappt har vi hunnit vakna och smälta gårdagens sköna hemmaseger mot både Indianerna samt vädergudarna, innan det alltså på nytt är dags för ny match i Bauhausligan. En så viktig vinst igår där vi visar att vi med bästa laget är svårslagna, trots att någon förare faller ur ramen. Det ska vi ikväll spinna vidare på, trots avsaknaden av Przemyslaw Pawlicki, som är upptagen utav ligamatch i Danmark. Här väljer vi att åka riders replacement för Przemo.

Laget i sin helhet:

1 Maciej Janowski
2 Mathias Thörnblom
3 Pawel Przedpelski
4 Przemyslaw Pawlicki r/r
5 Piotr Pawlicki
6 Jonathan Ejnermark
7 Vaclav Milik

Även hemmalaget väljer att åka riders replacement (för Anders Thomsen) då de också har svårt att få fullt lag. Så lika förutsättningar för båda lagen alltså.

Inte mycket har hänt för våra förare sedan hemmavinsten igår. Hotellvistelse och vila. Mekanikerna har däremot jobbat hårt för att få cyklar osv i toppskick inför kvällens tävling.

Vi valde att formera vårat lag som ovan tidigt och var överens om ska vi vinna och även ta bonuspoängen så är detta den starkaste uppställningen.

Då banan i Kumla är raka motsatsen till vår egen hemmaoval så tror jag att nyckeln kommer att bli inställningarna på cyklarna. Hittar vi rätt fort på den förmodat regntunga banan så är mycket vunnet. Också hungern efter ytterligare poäng och vinst kommer spela in. Och som alltid så gäller det att huvudet är med på samtliga pirater!

Nu hoppas vi på stort och starkt stöd på plats ikväll. Så bärgar vi tillsammans 3 ytterligare poäng in på kontot i jakten på säkrad slutspelsplats.

Mot ny piratseger!! Tillsammans!!

/Anders Bylin

Dela nyheten: