Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Ny assisterande lagledare

Featured Image

NYHETER:
Vi välkomnar Anders Bylin som ny assisterande lagledare i laget.

Lagledare Daniel Davidsson om att få in en assisterade lagledare ”
Känns spännande med en ny person in i klubben som jag inte känner sedan innan. Han har gedigen kunskap och ett stort intresse för speedway sedan många många år tillbaka! Det är något sent inpå säsongen men vi kommer växa in i rollerna och utvecklas ju längre säsongen går. Ytterligare en pusselbit vi saknar är nu på plats!”

Vem är Anders Bylin?
Jag är 48 år. Bor i en villa här i Motala. Har två döttrar på 21 respektive 13 år. Har en särbo. Två katter. Jobbar som lokförare sedan 2008.
Mitt speedwayintresse dök upp när jag frilansade som sportjournalist och gjorde ett reportage om just Piraterna för Correns räkning under säsongen 2003 när klubben gick upp till Elitserien. Sen blev jag fast, såg alla hemmamatcher och många bortamatcher på plats när Piraterna väl tog steget upp i Elitserien.

Var lite engagerad i Piraterna under säsongen 2007. Älskar statistik och taktik vad gäller speedwayen. Finns så mycket man kan påverka trots allt. Och det är tack vare min arbetsgivare Hectorrail som jag ens kan tacka ja till denna roll. De ställer upp o ger mig ledigt och lägger om schemat för mig där det behövs.

Vi välkomnar Anders till klubben!

Dela nyheten: