Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Bylin fortsätter ytterligare en säsong

Featured Image

Lagledarduon är komplett inför säsongen 2024.

Daniel Davidssons följeslagare Anders Bylin från årets säsong väljer nu att förlänga med klubben ytterligare en säsong. Anders som kom in precis innan premiären denna säsong som assisterande lagledare till laget. En plats som Daniel Davidsson saknat under flera säsonger när han ledde laget helt på egen hand. I Bylin får vi en glad & ärlig ledare som under säsongen blivit omtyckt bland förarna i laget. Så vi hoppas att det går att bygga vidare på det under kommande säsong. Anders som till vardags är lokförare kommer att även nästa säsong kombinera mellan sina två jobb på järnvägen och i klubben.

Anders om att få ett fortsatt förtroende för klubben:
”- Det ska bli grymt kul med en fortsättning i klubben. Jag är varm i kläderna nu och ser fram emot att ta tag i det igen. Att klubben är nöjd med vad jag bidragit med detta år sporrar mig bara ännu mer. Och nu får man vara med från början med lagbygget. Det blir en ännu större utmaning. Men jag är redo.”

Vi säger lycka till med truppbygget inför kommande säsong till Anders Bylin.

Dela nyheten: