Lagledarnas ord

 

Analys Nässjö – Piraterna

Då var vår sista allsvenska match i grundserien avslutad och den gick helt enligt plan med en säker seger. Nässjö var lite skadeskjutet med Woentin på skadelistan och Joel Kling febersjuk vilket gjorde att Nässjö hamnade i samma sits som oss vid vår hemmamatch. Vi satte an tonen direkt i första heatet med en 5-1 av Jonas o Kai och följde upp det med en riktigt bra laginsats fram till pausen. När bonusen var säkrad så beslutade vi att ändra lite och lät våra reserver för dagen åka så mycket vi kunde och på så sätt investera i framtida matcher. Johan och Kenny fick ett antal extra heat samtidigt som vi sparade krutet på våra heatledare. Detta tror vi är riktigt värdefullt inför det som komma skall.

Det är alltid lika roligt att se gamla banor som Skogsvallen i Nässjö leva upp igen. Det har körts en hel del div 1 i Nässjö som nu utökats med Allsvenskan och banan är fantastiskt fin och det bjöds på riktigt bra möjligheter att åka fort på den. Förarna var väldigt nöjda.

Vi i Piraterna får nu ägna oss åt att beskåda kvällens match mellan Valsarna och Vargarna framför datorn för att se om vi blir två eller trea i serien. Blir vi tvåa så har vi en riktigt tydlig och klar bild av hur vi väljer inför slutspelet, men blir vi trea så är vi i händerna på andras beslut, men vi har inställningen att detta är ingenting som påverkar oss så mycket som lag utan mest är av praktisk karaktär för vår marknadsavdelning.

Vi kommer nu att ha två träningstillfällen på Motala Arena för att hålla igång förarna innan vi drar igång semifinalerna

Ett stort tack till alla Piratfans som åkte ner och stöttade oss, ett särskilt tack till ”husbilsmaffian” som följer oss landet runt.

 

Med vänlig hälsning

Fredrik & Jerry

Close
loading...